Adanaspor hazırlıklara başladı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor'da oyuncular sezonun ikinci yarısı için hazırlara başladı.

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor hazırlıklara başladı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor'da oyuncular sezonun ikinci yarısı için hazırlara başladı.

Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanan turuncu beyazlı takım, ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı Orduspor maçının çalışmalarına başladı. Sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapan takımda sakatlıkları bulunan Merthan ve Samican’ın durumlarının iyiye gittiği belirtildi. Düz koşu yapan her iki oyuncunun önümüzdeki günlerde takıma katılacağı belirtildi.

PTT 1.Lig karmasına davet edilen Talha Mayhoş Fethiye ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maçlar için Antalya’ya gidecek. Başarılı futbolcu pazartesi günü yeniden Adana’ya dönecek.
Lige verilen bir haftalık aranın sona ermesi ile birlikte Adanaspor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya gelecek. 11 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da rakibiyle puan savaşı verecek olan turuncu beyazlı takım pazar günü Adana’ya dönecek.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yılbaşı izninin ardından çalışmalara başladıklarını söyledi. Transfer konusunda değinen deneyimli teknik adam, ’’Arayışlarımız devam ediyor. Bünyemize uygun uyum sorunu yaşamayacak oyuncuları takımımıza kazandıracağız. Ordu karşılaşması ile başlayacak ikinci yarıda telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Amacımız bir an önce alacağımız puanlarla sıralamada yukarılara tırmanmaktır. İnşallah başarılı oluruz.” dedi
CİHAN

Yorumlar