Adanalı boksör kardeşler, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Türkiye’nin 3 profesyonel boksöründen ikisi olan Adanalı Öner kardeşler, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan’ı ziyaret etti. Çukurova Üniversitesi BESYO Öğretmenlik Bölümü öğrencileri de olan...

Google Haberlere Abone ol
Adanalı boksör kardeşler, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Türkiye’nin 3 profesyonel boksöründen ikisi olan Adanalı Öner kardeşler, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan’ı ziyaret etti.

Çukurova Üniversitesi BESYO Öğretmenlik Bölümü öğrencileri de olan Muratcan Buğra Öner (23) ve Alptuğ Öner (24), bugüne kadar Almanya’da faaliyet gösteren Arena Boks Promotion Kulübü adına dövüştü.

Dünyadaki profesyonel boks arenasında yumruk sallayan 3 Türk’ten ikisinin Adanalı olmasının çok önemli olduğunu söyleyen sporcuların babası Murat Öner, "Muratcan Buğra Öner ve Alptuğ Öner, amatör boks yaptıkları sırada Avrupa ve dünyada önemli dereceleri, Türkiye şampiyonlukları var." diyerek, şunları söyledi:

"Profesyonel olduktan sonra da süper orta sıklette dövüşüyorlar. Türkiye’nin ve dünyanın bir çok noktasındaki şampiyonalara katıldılar. Şu ana kadar 7’şer profesyonel karşılaşma yaptılar ve tamamını kazandılar. 10 Ekim’de Almanya’da profesyonel kemer gecesinde dövüşecekler. Muratcan Buğra Öner, kasım ayında gençler altın kemer unvan maçına çıkacak. Alptuğ Öner ise Akdeniz kemeri için dövüşecek."

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan da ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi ve sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

CİHAN

Yorumlar