Adana Demirspor Genel Kurulu sonrası bıçaklı kavga

Adana Demirspor'un olağanüstü kongresi sonrasında iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Polis, bir kişinin yaralandığı kavgaya karışan grubu biber gazı sıkarak dağıttı.Adana Demirspor Olağanüstü Kongresi, Sheraton Otel'de yapıldı....

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor Genel Kurulu sonrası bıçaklı kavga

Adana Demirspor'un olağanüstü kongresi sonrasında iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Polis, bir kişinin yaralandığı kavgaya karışan grubu biber gazı sıkarak dağıttı.

Adana Demirspor Olağanüstü Kongresi, Sheraton Otel'de yapıldı. Yönetim kurulunun seçildiği kurula, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yoğun kulis çalışmaları sonrası oluşturulan Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki liste ile gidildi. Konuşmalar ve yönetimin oylanmasının ardından genel kurul dağılırken otel bahçesinde iki grup arasında tartışma çıktı. Kavgada, bir kişi bıçakla yaralandı. Polis, kavgayı ayırmak için biber gazı kullandı. Polis daha sonra iki grubu ayırarak olay yerinden ayrılmalarını sağladı.

SELAHATTİN AYDOĞDU, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Öte yandan kongreye Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün danışmanları Sinan Gül ile Murat Cevheri Bucak da katıldı. Divan Başkanlığı'nı Edip Gülnar'ın yaptığı kongrede, Gül kürsüye çıkıp gelişmelerle ilgili değerlendirme yaptı. Gül, Adana Demirspor'un hak ettiği yerde olmadığını belirterek, Başkan Sözlü'nün yeni ve güçlü bir yönetim oluşması için sivil toplum kuruluşları ve işadamları nezdinde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Divan Başkanı Gülnar ise Adana'da insanlar arasında birlik ve beraberlik olmamasından yakınarak, “Adana bu konuda bitmiş. O kadar sanayici, iş adamlarıyla yaptığımız toplantıda konuşmalar oldu. Ancak iş maddiyata gelince herkes geri adım attı. Artık birlik ve beraberlik şart. Her geleni sev sevme desteğe ihtiyacımız var. Gün gelecek bu küfürler yüzünden yönetim bulamayacağız. Başkan Aydoğdu’nun da mütevazı olması gerekiyor ve insanları kucaklaması gerekiyor.” diye konuştu.

Divan Başkanı Gülnar, konuşmasının ardından tek listenin olduğu belirterek, Başkan Aydoğdu’yu konuşmaya davet etti. Kürsüye gelen Aydoğdu, kendisine destek olanlara teşekkür etti. Ardından da Divan Başkanı Gülnar yeni yönetimi okuyarak listeyi oylamaya sundu. Kabul edilen listede şu isimler bulunuyor: Selehattin Aydoğdu, Cahit, Sınmaz, Emin Yumuşak, Tamer Gürcan, Ahmet Ecemiş,Kazım Bozan, İmam Gazali Hıradağı, Zübeyt Şendur, Naci Heybeli, Fatih Otluoğlu, Ertuğrul Doğaner, Ümit Onatça, Demet Ertem

Yedekler: Şevket Aydoğdu, Mehmet Gazioğlu, Sıtkı Sofi, Bayran Aycan Aktürk, Özkan Özdemir, Rafet Balkaroğlu, Veysi Ilgın, M. Zakin Boran, Sait Şendur, Can Sezen, Evren Ulu, Salim Sevim, Ceyhun Çelebi

Öte yandan yeni yönetim listesinde yönetimin dışında Onursal başkanlığa Ömer Çelik, Fahri Başkanlığa ise Hüseyin Sözlü yazıldı.

CİHAN

Yorumlar