A Milli Takım'ın İrlanda kampı sürüyor

A Milli Futbol Takımı'nın, İrlanda Cumhuriyeti'ndeki kampı Maynooth kasabasında devam ediyor. Aviva Stadium'un ev sahipliği yapacağı İrlanda Cumhuriyeti-Türkiye maçı ise 25 Mayıs Pazar günü TSİ 20.00'de başlayacak ve Show TV'den canlı olarak...

Google Haberlere Abone ol
A Milli Takım'ın İrlanda kampı sürüyor

A Milli Futbol Takımı'nın, İrlanda Cumhuriyeti'ndeki kampı Maynooth kasabasında devam ediyor. Aviva Stadium'un ev sahipliği yapacağı İrlanda Cumhuriyeti-Türkiye maçı ise 25 Mayıs Pazar günü TSİ 20.00'de başlayacak ve Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı teknik sorumlusu Fatih Terim yönetiminde çalışan futbolcular, istasyon çalışmaları ve çift kale maçlarda oldukça istekli görünüyorlar.

ABD'DEKİ KAMP WASHİNTON D.C. VE JERSEY CİTY'DE

Ay yıldızlı ekip, İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı karşılaşmanın hemen ardından kampın ikinci bölümü için ABD'nin District of Columbia eyaletinin Washington kentine hareket edecek.

Ay yıldızlı ekip bu ülkedeki ilk maçında 29 Mayıs Perşembe günü Honduras'la karşılaşacak. RFK Stadium'daki mücadele, TSİ saat 03.00'te (30 Mayıs Cuma) başlayacak. A Milliler, maçın bitimini takiben New Jersey eyaletinin Jersey City kentine seyahat edecek ve 1 Haziran Pazar günü son maçında Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak. Harrison şehrinde yer alan Red Bull Arena'daki mücadele TSİ 21.00'de başlayacak.

A Milli Takım kafilesi 2 Haziran akşamı İstanbul'a hareket edecek ve ertesi sabah Türkiye'de olacak.

CİHAN

Yorumlar