A Milli Takım, ABD'yi de yenerek 4'te 4 yapmak istiyor

A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında Honduras'la ABD'nin başkenti Washington'da oynadığı karşılaşmayı da 2-0 kazanarak 3'te 3 yaptı. Ay yıldızlı ekip Avrupa ve ABD'yi kapsayan kamp sürecinde oynadığı ilk maçta Kosova'yı...

Google Haberlere Abone ol
A Milli Takım, ABD'yi de yenerek 4'te 4 yapmak istiyor

A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında Honduras'la ABD'nin başkenti Washington'da oynadığı karşılaşmayı da 2-0 kazanarak 3'te 3 yaptı.

Ay yıldızlı ekip Avrupa ve ABD'yi kapsayan kamp sürecinde oynadığı ilk maçta Kosova'yı 6-1, İrlanda Cumhuriyeti'ni Dublin'de oynanan maçta 2-1 ve son maçta da Honduras'ı Washington'daki maçta 2-0 yenerek son oynadığı 3 maçı da kazanmış oldu. Fatih Terim ve talebeleri bu kampın son maçında New Jersey'de ABD ile oynayacağı maçı da kazanarak 4'te 4 yapmayı planlıyor.

Ay yıldızlı ekip hazırlık kampının son maçında 1 Haziran Pazar günü ABD ile New Jersey şehrinde TSİ 21.00'de karşılaşacak. RedBull Arena'da oynanacak ABD - Türkiye maçı SHOW TV'den naklen ekranlara gelecek. Kafile maçın ardından Türkiye'ye dönecek.

SOMA'DAKİ MADEN FACİASI HER MAÇ ÖNCESİNDE HATIRLANDI

Bu arada 13 Mayıs'ta Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan ve 301 madencinin şehit olduğu maden faciası ise tüm maçlarda hatırlandı ve saygı duruşunda bulunuldu.

Son oynanan Karşılaşma öncesinde de, Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşu yapıldı. Yaklaşık 21 bin kişi maçı izlerken, A Milli Takımı desteklemeye gelen başkent Washington ve civarında yaşayan Türkler de tribünde, takımlarını destekleyen pankartlar açtı.

ABD-TÜRKİYE MAÇINI TUNUSLU SLİM JEDİDİ YÖNETECEK

Öte yandan A Milli Futbol Takımı, kamp çerçevesindeki son hazırlık maçını 1 Haziran Pazar günü Amerika Birleşik Devletleri ile oynayacak.

New Jersey eyaletinin Harrison kentinde TSİ 21.00'de (Yerel saatle 14.00) başlayacak karşılaşmayı Tunus Futbol Federasyonu'ndan Slim Jedidi yönetecek. Anouar Hmila ve Yamen Melloulchi'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hatkemi ise Nasrallah Jaouadi olacak.

CİHAN

Yorumlar