A Milli futbol takımımız Almanya'ya gitti

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları öncesi hazırlık kampı için Almanya'ya gitti. Milli takıma gelmeyi reddeden Ömer Toprak'ın yerine kadroya Ersan Gülüm dahil edildi.

Google Haberlere Abone ol
A Milli futbol takımımız Almanya'ya gitti
Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası küme eleme maçları öncesi hazırlık kampı için Almanya'ya gitti. Milli takıma gelmeyi reddeden Ömer Toprak'ın yerine kadroya Ersan Gülüm dahil edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bu sabah kalkan hususi bir uçakla Almanya'ya devinim eden Milliler, Marienfeld kasabasında 4 gündelik kamp yapacak. A Milli Takım, ilk idmanını bugün TSİ 17.30'da kamp yapacağı otelin dalında gerçekleştirecek.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki kafilede şu adlar yer aldı:
'Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok, Harun Tekin, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Ersan Adem Gülüm, Mahmut Tekdemir, Serdar Aziz, Mehmet Topal, Caner Erkin, Hakan Kadir Balta, Gökhan Töre, Volkan Şen, Ozan Tufan, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu, Olcay Şahan, Alper Potuk, Umut Bulut, Burak Yılmaz.'

Kazım Kazım, Mevlüt Erdinç ve Hakan Çalhanoğlu'nun Almanya'da kafileye katılacağı açıklandı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar