2 yıllık imzayı atan Aydın Karabulut: Bu formayı hak ettiğimi göstereceğim

Bursaspor'un yeni transferi sol kanat oyuncusu Aydın Karabulut, yeşil-beyazlı kulübe 2 yıllık imzayı attı. Aydın, "Bursaspor'u hak ettiğim için geldim, hak ettiğimi de göstereceğim." dedi. Özlüce Tesisleri'nden Aydın Karabulut için imza...

Google Haberlere Abone ol
2 yıllık imzayı atan Aydın Karabulut: Bu formayı hak ettiğimi göstereceğim

Bursaspor'un yeni transferi sol kanat oyuncusu Aydın Karabulut, yeşil-beyazlı kulübe 2 yıllık imzayı attı. Aydın, "Bursaspor'u hak ettiğim için geldim, hak ettiğimi de göstereceğim." dedi.

Özlüce Tesisleri'nden Aydın Karabulut için imza töreni düzenlendi. Yöneticiler Yahya Bahadır, Enver Kumova, Sezer Sezgin'in katıldığı törende konuşan Aydın Karabulut, şunları dile getirdi: "Başkanıma ve yöneticilerimize transferimi gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim. Çok mutluyum. 5 yıl önce burada olmam gerekiyordu ama o zaman gerçekleşmedi. Ben bu formayı hak ettiğim için burada olduğumu düşünüyorum. Hak ettiğimi de göstereceğim. İnşallah çok iyi bir yıl geçiririz. Çok iyi yerlerde bitiririz. Tabi ki hedef şampiyonluk. Benim için öyle. Bursaspor'da öyle olduğu için zaten buraya geldim."

"BANA KIRIK DERLERDİ"

Aydın, bir gazetecinin, "Geçmişte inişli çıkışlı performansların olmuştu, Aydın'da ne değişti?" şeklindeki sorusuna, şu cevabı verdi: "Her şey değişti, yaşantısı, tecrübe kazandım. Almanya'da doğup büyümenin dezavantajlarını da yaşadım. Eskiden baya hırçındım, kırık derlerdi bana. Son 2 yılda anladım, olmaz böyle, o yüzden kendimi futbola adadım. 2 yıldır iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. İnşallah üstüne koyarım."

Yönetici Yahya Bahadır ise şunları söyledi: "Yönetime geldiğimizden beri ikinci transferimizi gerçekleştirdik. Milli takım oyuncumuz Sivasspor'dan Aydın Karabulutk'u kadromuza kattık. hayırlı olun. 2 yıllık sözleşme imzalandı. Aydın artık Bursaspor'da, iyi bir performans göstereceğini, kulübümüze çok iyi katkılar da bulunacağına inanıyorum."

Yönetici Enver Kumova, Emre Taşdemir'in ardından Aydın ile sözleşme imzalandığını belirterek, hayırlı olmasını diledi.

CİHAN

Yorumlar