'2. Ulusal Sporcu Sağlığı ve Doping Sempozyumu' yarın başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 11 Haziran Çarşamba günü, '2020 Olimpiyatları öncesinde tüm federasyonlar dopinge karşı el ele' sloganıyla düzenlenecek.'2. Ulusal Sporcu Sağlığı ve Doping Sempozyumu'nda TBMM Doping Araştırma...

Google Haberlere Abone ol
'2. Ulusal Sporcu Sağlığı ve Doping Sempozyumu' yarın başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 11 Haziran Çarşamba günü, '2020 Olimpiyatları öncesinde tüm federasyonlar dopinge karşı el ele' sloganıyla düzenlenecek.

'2. Ulusal Sporcu Sağlığı ve Doping Sempozyumu'nda TBMM Doping Araştırma Komisyonu'nun hazırladığı taslak rapor değerlendirilecek. Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde düzenlenecek olan sempozyumda Türkiye Doping Kontrol Merkezi'nin Dünya Anti-Doping Ajansı'na (WADA) akreditasyonu da konuşulacak.

Sempozyumda, TBMM Dopingle Mücadele Komisyonu ve eski güreş federasyonu başkanı milletvekili Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu Başkanı Hasan Gerçeker, Hacettepe Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Gümüşel, Türkiye Doping Kontrol Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Başaran ve Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar gibi isimler sunum yapacak.

Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi M Salonu'nda yapılacak sempozyum, gün boyu sürecek ve halka açık olacak.

CİHAN

Yorumlar