Denetmenlerden özel eğitim kurumuna övgü

Bilfen-Bilnet Okulları Genel Merkez eğitim koordinatörleri, Diyarbakır Okulları’nda incelemelerde bulundu. Koordinatörler, eğitim kalitesi ve koşullarının günden güne arttığına dikkat çekerken, Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları Yönetim...

Google Haberlere Abone ol
Denetmenlerden özel eğitim kurumuna övgü

Bilfen-Bilnet Okulları Genel Merkez eğitim koordinatörleri, Diyarbakır Okulları’nda incelemelerde bulundu. Koordinatörler, eğitim kalitesi ve koşullarının günden güne arttığına dikkat çekerken, Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç, eğitim kalitesini artırmak için tüm imkanları seferber ederek kısa zamanda tercih edilen eğitim kurumu haline gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları, Bilfen-Bilnet Eğitim Kurumları Genel Merkezi’nin denetiminden başarıyla geçti. Genel merkez eğitim koordinatörleri, tam gün olarak yaptıkları denetimlerde hem genel merkezin belirlediği fiziki şartları, hijyen koşullarını ve eğitim kalitesini inceledi, hem de öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı toplantılar gerçekleştirdi. Sınıfları ziyaret ederek öğretmenlerin ders anlatımlarına da şahit olan ve öğrencilerle görüşen denetim ekibi, şartların günden güne iyiye gittiğini dile getirerek, okula tam not verdi.

Eğitim Koordinatörü Fatma Tuğcu, İlköğretim Koordinatörü Adem Türedi, Ortaokul Koordinatörü Seçil Kara, PDR Koordinatörü Seda Genç, Anaokul PDR Bölüm Başkanı Ayşe Tuzcu, Türkçe Bölüm Başkanı Nebile Çiğdem Gülsever, Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Çağlayan Karakoç ve Sosyal Bilgiler Bölüm Başkanı Emel Karaismailoğulları’ndan oluşan denetleme ekibi, öğrenciler ile veliler de görüşmeler yaparak okulun eğitim kalitesinden memnun olduklarını dile getirdi. Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç’a, Diyarbakır’da eğitimin gelişmesine ve Bilfen-Bilnet markasının iyi şekilde temsil etmesi nedeniyle teşekkür eden denetleme ekibi okuldan memnun şekilde ayrıldı.

Yorumlar