Alaşehir terminali açılışa hazır

Manisa genelinde hayata geçirdiği projelerle şehrin gelişimine büyük katkı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde yapımına başladığı şehirlerarası otobüs terminalindeki çalışmalarını tamamladı. Önümüzdeki...

Google Haberlere Abone ol
Alaşehir terminali açılışa hazır

Manisa genelinde hayata geçirdiği projelerle şehrin gelişimine büyük katkı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde yapımına başladığı şehirlerarası otobüs terminalindeki çalışmalarını tamamladı. Önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan terminal modern görünümüyle dikkat çekiyor.

Kentin ihtiyaçları noktasında büyük yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımına başladığı şehirlerarası otobüs terminalinde çalışmalar tamamlandı. İlçenin ihtiyacına cevap verecek olan yeni şehirlerarası otobüs terminali, peyzaj uygulaması ve aydınlatmasının da yapılmasıyla birlikte daha güzel bir görüme kavuştu. Modern terminalin ilçeye çok yakıştığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” İlçedeki en büyük yatırımımız olması nedeniyle de dikkat çeken bu yatırımı Alaşehir’e kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Modern görünümüyle ilçemize çok yakışan terminalin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar