Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi’nin 38’inci sayısı çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından aylık olarak hazırlanan Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi, 38’inci sayısıyla raflardaki yerini aldı.Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmetlerinin...

Google Haberlere Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi’nin 38’inci sayısı çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından aylık olarak hazırlanan Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi, 38’inci sayısıyla raflardaki yerini aldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmetlerinin yer aldığı Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ’nin tüm hizmet binalarında, tüm Mutlukent çay hahçelerinde, Süleymanpaşa Belediyesi’ne ait gençlik merkezlerinde, emzirme kabinlerinde, kitap duraklarında, alışveriş merkezlerinde, Tekirdağ’daki tüm resmi kurumlarda, kıraathanelerde, kafelerde ve tüm okullarda okuyucusu ile buluşuyor.

7500 adet basılan ve ücretsiz olarak dağıtılan Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi’nin 38’inci sayısında, 3’üncü Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali, Ertuğrul Fırkateyni faciası, okul kantin denetimleri, sosyal yardım destekleri, Süleymanpaşa Belediyesi’nin yeni hizmet binası, yol yapım çalışmaları, Trakya Lezzet Şenliği, toplu sünnet coşkusu, Dost Eli Aşevi, Mutlugiller, Süleymanpaşa Çocuk Kulübü etkinlikleri, Rodostomars Tavla Turnuvası, Süleymanpaşa’da yapılan 50. Balkan Yelken Şampiyonası ve daha birçok haber yer alıyor.

Yorumlar