Mehmet Nil Hıdır: Lozan, zafer değil hezimettir

Altıntaş AK Parti Teşkilatı’nda ilçe kongresi öncesi başkan adayının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı. Koordinatör eski Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır’ın konuşması toplantıya damga vurdu.İlçe Teşkilat Binasında...

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Nil Hıdır: Lozan, zafer değil hezimettir

Altıntaş AK Parti Teşkilatı’nda ilçe kongresi öncesi başkan adayının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı. Koordinatör eski Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır’ın konuşması toplantıya damga vurdu.

İlçe Teşkilat Binasında düzenlenen yoklamada, koordinatör eski Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Başkan Yardımcısı İlçe Koordinatörü Remzi Günay, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Bayram, yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve eski İlçe teşkilat başkanları hazır bulundu. Temayül yoklamasında başkan aday adayları ve ilçe yöneticileriyle birebir görüşmeler yapıldı.

Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde emin adımlarla ilerleyeceğiz. Galip çıktığımız bir kurtuluş savaşından sonra bizi Lozan’a çağırmışlar. Lozan hezimettir zafer değildir. Ama bize zafer diye imzalatmışlar. Sevr Antlaşmasıyla 12 adaları vermişiz. Oda yetmemiş Montrö Mütarekesiyle boğazları vermişiz. Oda yetmemiş Türkiye’nin dini ne olsun tartışmaları bile yapılmış. Tüm bu yaşananları unutmadan hedeflerimize emin adımlarla ilerleyip yürümek için AK Parti bu ülkenin sigortasıdır’’ dedi.

Alltıntaş AK Parti İlçe Başkanlığı adaylığı için Cihangir Dönmez, Levent Özbay, Ahmet Limon, Ömer Elgin ve Nurullah Aslan’ın başvuruda bulunduğu öğrenildi. (YD -EFE)

Yorumlar