İyi Parti'de Yusuf Halaçoğlu şoku

İYİ Parti kurucusu ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından aday listesine alınmadı.

Google Haberlere Abone ol
İyi Parti'de Yusuf Halaçoğlu şoku

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçen Yusuf Halaçoğlu, kurucusu olduğu İyi Parti'den aday gösterilmedi. İyi Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu yaptığı açıklamada "Bana bir yer bulamadılar, kırgınım ve tepkiliyim" dedi.

Halaçoğlu, aday gösterilmemesi için şunları söyledi: "Ben MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçtiğim zaman araştırma görevlisi olan eşimi Ankara'dan İzmir'e tayin ettiler. Eşim orada kalınca, iki küçük çocuğuma da ben bakmak zorunda kaldım. Aile bütünlüğümüz bozuldu. Aileyi bir araya getirmek için İzmir ya da Ankara'dan aday gösterilmeyi talep ettim. Parti yönetimi tekrar Kayseri'den aday olmamı isteyince kabul etmedim. İYİ Parti için bu kadar mücadele etmiş bir adama, bir yer bulamadılar. Aday yapılmamama çok tepki var. Milletvekili olmam önemli değil ama yapılan uygulamaya kırgınım."

BİR DE İSTİFA
Öte yandan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Osman Ertürk Özel de İzmir 5. sıra adaylığına tepki olarak adaylıktan çekildi. Özel, "Adaylıktan istifa ettim. Partimizin başarısı ve Genel Başkan Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı için üstün biçimde çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Yorumlar

HAKAN Makam mevki için kendinizi küçülttünüz sayın halaçoğlu. oysaki MHP size ne vermedi ki... Makam deseniz verdi, Şan deseniz verdi, itibar deseniz verdi, Hiç Olmayacak kadar bir çevre verdi sana... Fakat sizler bu iyilikleri güzellikleri MHP size verince siz kendinizde birşey hissettiniz. oysaki kocaman bir hiç siniz. ne oldu gittiğiniz yerde değer bulamadınızmı.... bulamazsınız tabıkiiii. Allah büyük siz bekleyin...