MUSKİ, Taşlı’nın hatlarını yeniliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Menteşe ilçesi Taşlı Mahallesi’ndeki kullanım ömürlerini tamamlamış içme suyu hatlarını yeniliyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi kış aylarının yaklaşması ile birlikte...

Google Haberlere Abone ol
MUSKİ, Taşlı’nın hatlarını yeniliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Menteşe ilçesi Taşlı Mahallesi’ndeki kullanım ömürlerini tamamlamış içme suyu hatlarını yeniliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi kış aylarının yaklaşması ile birlikte Menteşe ilçesinde bulunan mahallelerde içme suyu hat yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Menteşe ilçesi Taşlı Mahallesi Dere Sokak’ta kullanım ömürlerini tamamlamış içme suyu hatları yenileniyor.

MUSKİ ekipleri, Taşlı Mahallesi’nde yaptıkları incelemelerin ardından uzun süredir kullanılan içme suyu hattının kullanım ömrünü tamamladığını ve bu nedenle hatta birçok patlağın meydana geldiğini fark ederek hatların bir kısmının yenilenmesine kadar verdi. Yaklaşık 1 hafta sürecek çalışmalar sonucunda Taşlı Mahallesi Dere Sokaktaki içme suyu hatları yenilerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Taşlı Mahallesi’nde devam eden çalışmalarla ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “ Taşlı Mahallesi’ni besleyen içme suyu hatlarının kullanım ömürlerini tamamlaması nedeniyle hatlarda patlaklar meydana geliyordu. Patlaklardan dolayı mahallede su kesintileri meydana geliyor ve mahalle sakinleri mağdur oluyordu. Bu nedenle MUSKİ ekipleri tarafından Taşlı Mahallesi Dere sokakta bir kısım içme suyu yenileme çalışmalarına başlandı. Çalışmaların tamamlanmasından itibaren mahallenin hem eskiyen içme suyu hatları yenilenecek hem de hatta meydana gelen patlakların sebep olduğu su kesintilerinin önüne geçilecek. Ayrıca da vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri içme suyu hatları hizmete sunulacak” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar