Bilgi okur-yazarlığı projesinde Yenişehir pilot bölge seçildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan çocuk ve gençler arasında bilgi okur-yazarlığının geliştirilmesi projesinde Bursa’nın Yenişehir ilçesi pilot bölge seçildi.Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür...

Google Haberlere Abone ol
Bilgi okur-yazarlığı projesinde Yenişehir pilot bölge seçildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan çocuk ve gençler arasında bilgi okur-yazarlığının geliştirilmesi projesinde Bursa’nın Yenişehir ilçesi pilot bölge seçildi.

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda projenin aşamaları ve yol haritası belirlendi. Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’nun başkanlığında Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Coşkun Polat ve TBMM’de görevli Doç. Dr. Erol Yılmaz’ın yürütücülüğünde, Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkılarıyla Elma Yayınları çocuk ve gençlere yönelik yayın ve içerik sağlayacak. Yenişehir İlçe Halk Kütüphanesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile proje yürütülecek. Projesinin 2 yıl süresince uygulanması kararlaştırıldı.Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, bu önemli projede pilot bölge olmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Yorumlar