Tokat’ta bazı ilçe belediye başkanlarının istifa edeceği iddialarına yalanlama

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, sosyal medyada çıkan ilçe belediye başkanlarından bazılarının istifa edeceği şeklinde yazılanların yalan ve dedikodudan ibaret olduğunu söyledi.Parti binasında basın açıklaması yapan Başkan Polat,...

Google Haberlere Abone ol
Tokat’ta bazı ilçe belediye başkanlarının istifa edeceği iddialarına yalanlama

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, sosyal medyada çıkan ilçe belediye başkanlarından bazılarının istifa edeceği şeklinde yazılanların yalan ve dedikodudan ibaret olduğunu söyledi.

Parti binasında basın açıklaması yapan Başkan Polat, önümüzdeki haftalarda ilçe kongrelerini tamamlayarak il kongresini yapacaklarını söyledi. Başkan Polat, bir ideoloji partisi değiliz, ideal partisi olduklarını ifade ederek,"İşte bu yüzden de ideallerimize ulaşma yolunda geride kalanları ayıklamak, bize oy verenlere karşı sorumluluğumuzun bir gereğidir. Vatana ve davaya ihanet nedeniyle kapımızı ebediyyen kapattıklarımızın dışında, kendisini yenileyen, geliştiren ve bizlerle birlikte eskisinden daha hızlı koşmaya hazır olan herkese teşkilatlarımızın kapısı açıktır" dedi.

Başkan Polat, istifa eden belediye başkanlarına ve istifalara farklı anlamlar yüklemek ve istifalardan başka medetler umanların beyhude bir uğraş içinde olacağını ifade ederek, "AK Parti’nin milletimizin beklentileri doğrultusunda gerçekleştirdiği her bir değişim kendisine güç katmıştır. İstifalar nedeniyle partimizin darmadağın olacağı umudunu yaşayanlar bir kez daha yanılacaktır. Bizim farkımız, AK Parti olarak yapmak istediğimiz her şeyi net bir dille zaten kamuoyu ile paylaşıyoruz. Tokat’ımız da ve ilçelerimizde de bu tür görevden alma/istifa iddialarının yerinin olmadığını belirtmek isterim. Yalanla, algıyla işimiz olmaz. Gerek ülkemiz gerekse yerel teşkilatlarımıza ilişkin olarak farklı kaynaklarca dillendirilen bu dezenformasyonlara karşı son derece dikkatli olmamız lazım" diye konuştu.

Sosyal medyada yer alan paylaşımları yalanladı

Tokat’ta bazı ilçe belediye başkanlarının istifa edeceği yönünde sosyal medyada yer alan paylaşımları değerlendiren Başkan Polat,"Özellikle geçtiğimiz günlerde sanal alemde çıkan ilçe belediye başkanlarımızdan bazılarının istifa edeceği şeklinde yazılanlar yalandır ve maalesef dedikodudan ibarettir. Bunun altını çizmek isterim. Bu arada şunu da belirtmek isterim ki yine yazılan bu yazılarsa AK Parti siyasileri içinde birileri işaret edilerek FETÖ bağlantısı varmış gibi bir algı oluşturulmaya çalıştırılmakta. Sadece şunu söyleyeyim. Boşuna kürek çekiyor ayrık otu ve haini yanlış adreste arıyorsunuz. Bu vesileyle geçtiğimiz gün CHP’li millet düşmanı Bülent Tezcan’ın Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında sarf ettiği son derece saygısızca ve siyasi etik dışı sözlerini de kınıyor, kötü söz sahibinindir diyoruz. Millette karşılığını asla bulamamış bir partinin milletin seçtiği Cumhurbaşkanımızı faşist ve diktatör olarak nitelendirmesi aynı zamanda milletimize karşı son derece hakarettir. Bunu da milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Karşında diktatör olacak ve sen böyle konuşabileceksin, öyle mi? Bu siyaset değil, bu ağız FETÖ’nün ağzı bu ağız, batının ağzı, başka söze gerek yok arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar