Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

Her salı günü televizyon ekranların gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yayınlanmadı. Diziseverler dizinin yayınlanmama nedeni merak ederken, yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını sorgulamaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen salı günü neden olmadığı dizinin takipçileri tarafından oldukça merak edilen konulardan birisi haline geldi. ATV ekranlarında her hafta salı akşamı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen salı akşamı kanal tarafında yayından çıkartıldı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlandığı akşamlarda reytingleri zorlamasıyla bilinyor. Geçtiğimiz salı günü dizi saatinde Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı yayınlanmasından dolayı dizi yayınlanamamıştı. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Davut'un yaşadığı gerçeğini öğrenen Hızır'a ikinci sürpriz, Ünal ile iş birliği içinde olan Hızır Ali'den gelir. Yakınları tarafından aldatıldığını düşünen Çakırbeyliler, onlardan habersiz çevrilen oyunun büyüklüğü karşısında sarsılırlar. Uluslararası güçlerin savaşında bir adım önde olabilmek adına Hızır da bu oyuna katılmak, Pudra Hakkı ile uzlaşmak zorundadır. Ekrem'e kadar uzanan düşman zincirinin halkaları tek tek ortaya çıkarılıp yok edilene kadar da hep birlikte hareket etmek gerekecektir. Meryem'in aklı ise bir an önce cezaevinden çıkmasını beklediği oğlundadır. Bunun için Ceylan'dan yardım isteyen Meryem, oğlunu orada son kez ziyaret ettiğini düşünürken duydukları karşısında hayrete düşer. Annesinin karşısına eskisinden farklı biri olarak çıkan Ömer'in dönüşümü, bundan sonrası için seçtiği yolun göstergesidir.

Yorumlar