Vali Ali Hamza Pehlivan, Konursu Köyü ile Pancar Alım Merkezini ziyaret etti

Yapılan yatırımları yerinde incelemek, Vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini dinlemek ve yerinde görmek üzere köy ziyaretlerine devam eden Vali Ali Hamza Pehlivan, Konursu Köyü’nü ziyaret etti. Konursu Köyü Muhtarı ve vatandaşlar...

Google Haberlere Abone ol
Vali Ali Hamza Pehlivan, Konursu Köyü ile Pancar Alım Merkezini ziyaret etti

Yapılan yatırımları yerinde incelemek, Vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini dinlemek ve yerinde görmek üzere köy ziyaretlerine devam eden Vali Ali Hamza Pehlivan, Konursu Köyü’nü ziyaret etti. Konursu Köyü Muhtarı ve vatandaşlar ile yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunup taleplerini dinleyen Vali Pehlivan, dere ıslahı, Cami restorasyonu ve saat kulesi yapım işlerini inceledi.

Vali Pehlivan, Konursu Köyü’ndeki ziyaret ve incelemelerinin ardından aynı bölgede bulunan Konursu Pancar Alım Merkezi’ne geçti. Burada ilimizde önemli miktarlarda ekiminin yapıldığı ve hasat sezonunun devam ettiği Şeker Pancarı üretimi hakkında üreticilerle bilgi alışverişinde bulunan Vali Pehlivan, ihtiyaç, sorun ve talepleri dinledi.

Vali Pehlivan, ziyareti sırasında kendisine eşlik eden İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ve üreticilerden bilgiler alarak tespit ve değerlendirmelerde bulundu. Üreticilerin merkeze boşaltma lifti kurulması talebine konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirerek karşılık veren Vali Pehlivan, hasat sezonunun hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyaret ve incelemeleri sırasında İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut eşlik etti.

Yorumlar