Vali Kolat: Yeni Hükümet Konağı 2015’te tamamlanacak

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, inşaatı devam eden yeni hükümet binasında incelemelerde bulunarak, 2015 yılında teslim alınacağını açıkladı.İnşaatta incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgi alan Vali Kolat, "Eski firma ile ihaleyi...

Google Haberlere Abone ol
Vali Kolat: Yeni Hükümet Konağı 2015’te tamamlanacak

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, inşaatı devam eden yeni hükümet binasında incelemelerde bulunarak, 2015 yılında teslim alınacağını açıkladı.

İnşaatta incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgi alan Vali Kolat, "Eski firma ile ihaleyi feshettik. Tasfiye akabinde de yeniden ihale edildi. Bir firma maliyetinin altında kaldığı için elendi. Başka bir firma da sözleşme döneminde yasaklı çıktı. Şimdi Ayhas Firması ile sözleşme imzaladık. İnşaatın yapımına başladılar. Tecrübeli bir firma. İnşallah süresinden önce bitirmeyi taahhüt ediyorlar. Biz de biraan önce bitsin istiyoruz. İnşallah iyi bir bina olacak. Biliyorsunuz Hükümet Konağı'nda sıkışık durumdayız. Bir an önce buraya taşınmayı biz de arzu ediyoruz. Teslim tarihi olan Eylül 2015 tarihinden önce binanın tamamlanmasını arzu ediyoruz. Ben burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

İncelemelerde, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve il müdürleri hazır bulundu.

CİHAN

Yorumlar