Üniversite öğrencilerine uyuşturucu satan şebekeye darbe

Gaziantep’te yakalanan uyuşturucu taciri 3 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencilerine uyuşturucu satan şebekeye darbe

Gaziantep’te yakalanan uyuşturucu taciri 3 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aralarında üniversite öğrencisinin de bulunduğu zanlıların, bir kahvehane açarak satış ve sevkıyat işlemlerini burada gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Merkez Şahinbey ilçesindeki Dutluk yolunda, polislerin uygulama yaptığı noktadan geçerken 'dur' ihtarına rağmen kaçan Ekrem G.'nin (25) kullandığı 34 FC 2329 plakalı otomobil, Yeşilkent Mezarlığı’nda yakalandı. Otomobilde Ekrem G. ile birlikte bulunan Hanifi H. (24) ve Mesut K.'da (30) gözaltına alındı. Şahısların yanlarında bulunan 14 kilogram esrar maddesini mezarlığa attığı da tespit edildi. Sürücü Ekrem G., yanında bulunan isimli şüpheliler, emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, zanlılardan Ekrem G.’nin Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olduğu belirlendi. Zanlıların, uyuşturucu sevkiyatını, üniversite yakınlarına açtıkları bir kahvehaneden gerçekleştirdiği öğrencileri de yine buraya yönlendirmeye çalıştıkları öğrenildi. Ekrem G.’nin 10, Mesut K.’nın da 50 ayrı suçtan sabıka kaydının bulunduğu bildirildi.
CİHAN

Yorumlar