Toros Finike Koleji, sportif yarışmalarda göz doldurdu

Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Toros Koleji, sosyal sportif faaliyetlerinde gösterdiği başarılarla göz dolduruyor.

Google Haberlere Abone ol
Toros Finike Koleji, sportif yarışmalarda göz doldurdu

Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Toros Koleji, sosyal sportif faaliyetlerinde gösterdiği başarılarla göz dolduruyor. İki haftadır ilçede devam edem voleybol ve atletizm yarışmaları sona erdi. Toros Finike Koleji küçük kızlar voleybol takımı tüm rakiplerini yenerek finale kaldı. Zorlu bir mücadelenin ardından ilçe ikincisi oldu ve Antalya’da ilçeyi temsil etme hakkı kazandı.

Küçük erkeklerde ise ilçe ikincisi olan Toros Finike Koleji düzenlenen sportif etkinliklerle öğrencilerini çift kanatlı yetiştirmeye gayret ediyor. Sportif kulüplerde bire bir ilgi ile yetişen öğrenciler kendi yeteneklerini daha rahat belirleyebiliyor.

İlçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası atletizm yarışmasında Özel Toros Finike Koleji 8. sınıf öğrencilerinden Kadir Yılmaz ferdi olarak ilçe ikincisi oldu. Kolej’in kız takımı ise grup halinde ilçe ikincisi oldular.
Okul Müdürü Cemil Demirtaş, “Okulumuzda geleceğin büyüklerinin yetiştirmek için eğitim öğretime verdiğimiz önem kadar onları sosyal ve sportif yönlerini de keşfederek yetiştirmeye gayret ediyoruz. Her hafta kulüp saatinde öğrencilerimiz yeteneği olan bir branşta iki ders saati eğitim alıyorlar. Bağlama, gtar, kaligrafi, satranç, masa tenisi, voleybol ve futbol kulüplerinde öğrencilerimiz ders dışı etkinliklerle kendilerini daha rahat yetiştirme imkânı buluyorlar.” dedi.
CİHAN

Yorumlar