Teröristlerin araç yakma olayları arttı

Genelkurmay Başkanlığı, bugün saat 14.00 sıralarında Van Çatak Büyükağaç Köyü Şeytanderesi mevkiinde, silahlı üç bölücü terör örgütü mensubu tarafından bir aracın yakıldığını bildirdi.Teröristler dün de Tunceli merkez ilçe...

Google Haberlere Abone ol
Teröristlerin araç yakma olayları arttı

Genelkurmay Başkanlığı, bugün saat 14.00 sıralarında Van Çatak Büyükağaç Köyü Şeytanderesi mevkiinde, silahlı üç bölücü terör örgütü mensubu tarafından bir aracın yakıldığını bildirdi.

Teröristler dün de Tunceli merkez ilçe Uzuntarla köyünde bulunan bir şantiyeye gelerek bir vatandaşa ait bir adet ekskavatörü yaktı. Yine aynı gün Tunceli Nazımiye ilçesi Ramazanköy mülki sınırları içerisinde, Dereova Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası inşaatına kum taşıyan araç da teröristlerce yaktı. Araç sürücüsünü olay yerinde serbest bırakan bölücü terör örgütü mensupları, sürücüye ait bir adet cep telefonunu da gasp etti.

Teröristler, 27 Mayıs günü de Diyarbakır Lice ilçesi Kayacık köyü bölgesinde bulunan bir GSM şirketine ait baz istasyonunu ateşe verdi. Bölücü terör örgütüne müzahir 300-400 kişilik bir grup tarafından da Muş Varto Leylek köyü bölgesinde, 40-50 araç durdurularak, Muş Varto-Bingöl Karlıova kara yolunu trafiğe kapatan bölücü terör örgütüne müzahir 300-400 kişi, 30 Mayıs 2014 saat 19.05 sularında burada bulunan bir kamyon ve bir kepçeyi yaktı.

CİHAN

Yorumlar