Taksim'de yağmur hayatı olumsuz etkiliyor

İstanbul’da gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış, rüzgarla birlikte hayatı olumsuz etkiliyor. Taksim'dede yağmur etkisini sürdürüyor. Yağmurdan korunmak için açılan şemsiyeler kırılırken tezgah ve dükkanların önündeki dubalara...

Google Haberlere Abone ol
Taksim'de yağmur hayatı olumsuz etkiliyor

İstanbul’da gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış, rüzgarla birlikte hayatı olumsuz etkiliyor. Taksim'dede yağmur etkisini sürdürüyor. Yağmurdan korunmak için açılan şemsiyeler kırılırken tezgah ve dükkanların önündeki dubalara takılı şemsiyeler ise yağmur ve rüzgarın etkisiyle ters döndü. Meteorolojiden alınan bilgilere göre yağışlı hava hafta sonunda da devam edecek.

İstanbul’da gece saatlerinden itibaren etkili olan soğuk ve yağışlı hava, zaman zaman hayatı olumsuz etkiliyor. Yağmurun etkisiyle trafikte sürücüler zor anlar yaşarken vatandaşlar da güçlük çekiyor. Her gün yüzlerce kişinin uğradığı Taksim Meydan ve İstiklal Caddesi’ne gezmeye gelen vatandaşlar da yağmurdan etkilendi. Rüzgarın da etkisiyle şemsiyeleri kırılan bazı turistler naylon yağmurluk giydi. Meydanda simit satarak geçimini sağlayan esnaflar da yağmurdan etkilendi. Yağmurlu hava vatandaşları olumsuz etkilerken şemsiye satıcılarının yüzünü güldürdü. Satıcılar ‘Yağmura şemsiye’ diyerek müşteri topladı.

CİHAN

Yorumlar