SP’li adaylar projelerini tanıttı

Saadet Partisi (SP) Antalya Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adayları düzenledikleri basın toplantısında projelerini tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
SP’li adaylar projelerini tanıttı

Saadet Partisi (SP) Antalya Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adayları düzenledikleri basın toplantısında projelerini tanıttı.

Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı üzerindeki Sedir Restoran’da düzenlenen basın toplantısında SP Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Fatih Tekin, Muratpaşa Belediye başkan adayı Hakan Ülgen, Konyaaltı Belediye başkan adayı Mehmet Akif Bilgin ve Kepez Belediye başkan adayı Fatih Zafer Düzen projeleri hakkında bilgi verdi. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Mehmet Fatih Tekin, Türkiye’de yapılan belediyecilik hizmetlerinin temelinde milli görüşün yer aldığını söyledi. Antalya’da belediyecilik açısında partilerin yanlış bir uygulama sergilediğini savunan Tekin, “Falezlerin üzerine yapılaşma gidiyor. Jeofizik ve İnşaat Mühendisleri Odası bununla ilgili açıklamada bulundu. ‘Bunlarla ilgili önlem alınsın.’ diye. Falezlerin altında sağlam olmayan bir yapı var. Biz 31 Mart sabahından itibaren bunları ele alacağız. Bu Antalya için önemli bir konu. Biz projeleri Antalya halkı ile konuşarak yapacağız.” dedi.

Antalya’da yaşanan hava kirliğine de değinen Tekin, yanlış yapılaşma sebebiyle hava akımı olmamasından kaynaklandığını söyledi. Tekin, ulaşım, altyapı konularına da değinerek turizmi geliştirmek için yapacakları TURKart projesini anlattı. Projenin detaylarından bahseden Tekin, “Belediye reklamlar veriyor. Bu sadece kendi reklamı oluyor. Otellerin de reklamları verilsin, biz de otellere bu kartları satalım. Turist bu kartla kolay ulaşım sağlasın, alışveriş yapsın sonra oteline dönsün. Böyle bir sirkülasyon olsun.” diye konuştu. Tekin, tarımla uğraşan vatandaşların ürünleri daha iyi satabilmesi için belediye destekli frigolu uçak kargoyu hayata geçireceklerini, ürünlerin bozulmadan kolay nakliyesinin yapılabileceğini kaydetti.

Kepez Belediye Başkan Adayı Fatih Zafer Düzen de Türkiye’de bin 522 belediye olduğunu, bunlardan 600’ünün AKP’li belediyeler olduğunu söyledi. Milli görüş belediyelerinin hiçbir zaman böyle bir durumla karşı karşıya kalmadığını belirten Düzen, Kepez’de yapacağı projeleri açıklayarak, “Düden şelalesini düzeleceğiz. İnsanları oraya götürememektesiniz. Berbat durumda, pislik içinde, yemek yenmez halde. Biz şeffaflığa önem vereceğiz ihaleler internetten canlı yayınlanacak.” dedi.

Muratpaşa Belediye başkan adayı Hakan Ülgen ve Konyaaltı Belediye başkan adayı Mehmet Akif Bilgin de projelerini anlatarak Antalya’da halkından destek istedi. CİHAN

Yorumlar