Sel suyu evlerini kullanılamaz hale getirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu köyünde sel felaketinde evini su basan aile bütün eşyalarını kaybetti. 2 hafta sonra kızının düğünü olan ve kızının çeyizlerini kaybettiğini söyleyen anne konuşurken gözyaşlarına...

Google Haberlere Abone ol
Sel suyu evlerini kullanılamaz hale getirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu köyünde sel felaketinde evini su basan aile bütün eşyalarını kaybetti. 2 hafta sonra kızının düğünü olan ve kızının çeyizlerini kaybettiğini söyleyen anne konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

    Ereğli'de dün sabah saatlerinde meydana gelen sel felaketinde Ormanlı beldesi ile birlikte 5 köy sular altında kalmıştı. Selden en çok zararı gören Çaylıoğlu köyünde 3 çocuğu ve eşi Nazım Aldırmaz ile birlikte yalayan Kübra Aldırmaz, evinde ki tüm eşyalarını kaybettiğini, 2 hafta sonra kızının düğünü için hazırladığı çeyizlik eşyalarında kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

    Konuşurken gözyaşlarına boğulan anne Aldırmaz, "Çok kötü durumdayız. Her şey belli. Sabah hepimiz evdeydik. ben eşimi göndermek için kalkmıştım. Dere o zamanlar az yükseliyordu. eşimi kaldırmak için içeri girip çıkar çıkmaz hemen geldi. Evin içinde bir şey almaya zamanımız olmadı. Yukarıya çıkmaya çalıştım. Aşağıda eşim kaldı. Onu kurtarmaya çalıştım. Çocuklarımı uyandırdım. Çocuklarıma sel oldu diye gösterecektim. Su zaten evimize girdi. Hiç bir eşyamız kalmadı. Kızımın 2 hafta sonra düğün vardı. Çeyizi de gitti. Gitti kızımın her şeyi. Evimin eşyası gitti. Yatacak yerim yok. Yukarı da ağabeyimin evi var. Orada kalacağız." dedi.

    Evdeki eşyalarını dışarıya çıkartan aile, kendilerine yardım edilmesi için yetkililerden yardım istediklerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar