Şehit Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Er, memleketinde toprağa verildi

Ankara'da görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Er (38), memleketi Balıkesir'de düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Şehit polis memuru Ahmet Er, Zağnos Paşa Cami'nde ikindi...

Google Haberlere Abone ol
Şehit Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Er, memleketinde toprağa verildi

Ankara'da görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Er (38), memleketi Balıkesir'de düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Şehit polis memuru Ahmet Er, Zağnos Paşa Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Tarihi Zağnos Paşa Cami'nde düzenlenen törene Vali Ahmet Turhan, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Cavit Erdem, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, diğer yetkililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Vali Turhan ve diğer protokol üyeleri şehit polis memurunun babası Mehmet Er ve şehidin iki oğluna baş sağlığı diledi. Cenaze törenine katılan şehit polisin annesi Cemile Er ve eşi Emine Er güçlükle ayakta dururken, çocukları Mehmet Emin ve Hamza Er yakınları tarafından teskin edildi.

Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından şehit polisin naaşı omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Ardından Başçeşme Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'nde defnedildi.

CİHAN

Yorumlar