Sarıgül: İstanbul’u 20 yıldır aynı anlayış yönetiyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul’da trafik çözümü için deniz ulaşımı ve raylı sistemlere ağırlık vereceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: İstanbul’u 20 yıldır aynı anlayış yönetiyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul’da trafik çözümü için deniz ulaşımı ve raylı sistemlere ağırlık vereceklerini söyledi. Sarıgül, “İstanbul’u 20 yıldır aynı anlayış yönetiyor yaptıklarına teşekkür ederiz ama İstanbul yürümüyor, kilitlendi. Trafikte deniz ulaşımına ve raylı sistemlere ağırlık vereceğiz.” dedi.

Mustafa Sarıgül, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kağıthane meydanında vatandaşlara hitap etti.

Mitingde konuşan Sarıgül, “İstanbul’un suyunu, havasını, denizini, yeşilini hep beraber koruyacağız. İstanbul’un kültürünü, tarihini dokusunu koruyacağız. İstanbul’un artık bilimsel çalışmalara dayalı planlı bir gelişmeye ihtiyacı var. Kentsel dönüşüm. Kentsel yıkım olmaktan çıkacak. Bir tek yurttaşım kentsel dönüşüme hayır derse ben onları yuvalarını yıkmam hiç merak etmesin. İstanbul’da trafik tıkanmıştır. Trafik çilesine son vereceğiz. İstiyorum ki sabah evden çıkınca işinize rahat bir şekilde gidin, saatlerce yolda telef olmayın. İstanbul’u 20 yıldır aynı anlayış yönetiyor yaptıklarına teşekkür ederiz ama İstanbul yürümüyor, kilitlendi. Trafikte deniz ulaşımına ve raylı sistemlere ağırlık vereceğiz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar