Patlayan su, apartman boyunu aştı

Avcılar’da, İSKİ’ye ait su borusu patladı. Borudan fışkıran su, apartmanların boyuna yükseldi. Çevredeki birçok ev ve iş yerinde hasar meydana geldi.Tahtakale Mahallesi Deyim Sokak’ta bulunan İSKİ borusu patladı. Büyük bir gürültüyle...

Google Haberlere Abone ol
Patlayan su, apartman boyunu aştı

Avcılar’da, İSKİ’ye ait su borusu patladı. Borudan fışkıran su, apartmanların boyuna yükseldi. Çevredeki birçok ev ve iş yerinde hasar meydana geldi.

Tahtakale Mahallesi Deyim Sokak’ta bulunan İSKİ borusu patladı. Büyük bir gürültüyle patlayan su borusu, çevrede paniğe neden oldu. Borudan çıkan su, metrelerce yükseğe fırladı. İSKİ ekipleri, müdahale ederek suyu kesti. Su patlaması nedeniyle çevredeki ev ve iş yerlerinde hasar meydana geldi.

Bu arada, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, olay yerinde inceleme yaptı. Mağdur olan vatandaşlarla görüşen Benli, Avcılar Belediyesi olarak üzerlerine düşeni esirgemeyeceklerini söyledi. Benli, “Onların yaşamış olduğu mağduriyet bize ait sıkıntı olmasa bile ondan üzüntü duyuyoruz. Burası bizim mahallemiz. Onların sorunu da bizim sorunumuzdur. Ne yapılacaksa bu konuda onlara yardımcı olacağız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar