Ormanlı'da belediye tarafından ilk kez iftar yemeği düzenlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Bayram Başol, Ormanlı halkıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe teşkilatı yöneticileri de katıldı. Ormanlı beldesi'nde...

Google Haberlere Abone ol
Ormanlı'da belediye tarafından ilk kez iftar yemeği düzenlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Bayram Başol, Ormanlı halkıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe teşkilatı yöneticileri de katıldı.

Ormanlı beldesi'nde 30 Mart seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkanı olan Bayram Başol, ormanlı halkın ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Belediye önünde gerçekleştirilen iftar programı öncesinde Ormanlı Merkez camii görevlileri tarafından Kur'an-ı kerim okundu. Ezanın okunmasıyla birlikte programa gelenler oruçlarını açarken, iftar sonrasında konuşan Belediye Başkanı Bayram Başol, iftar programına katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Başol konuşmasında "Bana verdiğiniz güven ile sizlere daha iyi hizmet getirmek için elimden geleni yapacağım. Bu akşam buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadığını için teşekkür ediyorum. Allah dualarınızı kabul etsin" dedi.

İftar programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hamdi Ayan, amaçlarının yerel seçimlerde kendilerine güvenen halka en iyi hizmeti sunmak olduğunu söylediği konuşmasında "Sizleri bir arada görmüşken 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nasıl yerel seçimlerde bizlere destek vererek adayımızı seçtiyseniz Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermenizi istiyorum." dedi.

İftar programına katılan vatandaşlar ise beldede yapılan iftar programını gerçekleştiren Belediye Başkanı Bayram Başol'a teşekkür etti.

İftar sonrasında Toplam Kalite Yönetimi projesinde dereceye girerek başarı elde edenlere plaketleri verildi. CİHAN

Yorumlar