Muharip Gaziler: Bayrağı indirterek atalarımızın kemiklerini sızlattık

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, Türk Bayrağı’nı indirterek ataların kemiklerini sızlattıklarını söyledi. Türk Bayrağı’nın cumhuriyetin namusunu, şerefini temsil ettiğini ifade eden Helvacılar, "Şehit...

Google Haberlere Abone ol
Muharip Gaziler: Bayrağı indirterek atalarımızın kemiklerini sızlattık

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, Türk Bayrağı’nı indirterek ataların kemiklerini sızlattıklarını söyledi. Türk Bayrağı’nın cumhuriyetin namusunu, şerefini temsil ettiğini ifade eden Helvacılar, "Şehit ve gazilerimizin kanları ve canları ile meydana gelen aynı zamanda Türk bayrağımızın tarihçesini detaylı incelediğimizde Yüce Allahımızın ve Resulünün isimlerinin izlerinin olduğu böylesine değeri yüksek şanlı bayrağımıza gereken değeri vermeyip, hassasiyeti görmezlikten gelmek Türk milletine yakışmaz." dedi.

Bayrağın indirtilerek ataların kemiklerini sızlattıklarını belirten Helvacılar, "Evlatları olarak onlara layık olamadık. Geçmişimizden, atalarımızdan affımızı diliyoruz. Bu ülke sahipsiz değildir. Sabrımız sınanmasın. Bam telimizin sınırları zorlandığında şanlı tarihimizin altın sayfalarında gereken cevapların nasıl verildiği her zaman mevcuttur. Edebinizle durun. Gerektiğinde Türk Milleti cevabını yine verir." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar