MHP’li belediye başkan adaylarından Yeni Ufuklar Derneği'ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Melikgazi ve Kocasinan belediye başkan adayları, Yeni Ufuklar Derneği'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li belediye başkan adaylarından Yeni Ufuklar Derneği'ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Melikgazi ve Kocasinan belediye başkan adayları, Yeni Ufuklar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ziyarette konuşan Yeni Ufuklar Derneği Şube Başkanı Orhan Köksal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne başarılar diledi. Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete ise yaptığı konuşmada, 20 yıldır AKP elindeki belediyelerin belirli bölgelere, yandaş kesimlere hizmet ettiğini savunarak, “Kayseri’de insanlara iki farklı Melikgazi gösterilmektedir, bunun birinde Alparslan ve Köşk Mahalle sakinleri bulunurken, diğerlerinde ise bu iki semtin dışındaki Melikgazi bulunmakta.” dedi.

Hizmet eşitsizliğinin üst seviye olduğunu belirten Karamete, “Seçilirsem belediyecilik anlayışım kucaklayıcı, birleştirici ve ötekileştirmeyen bir anlayış olacak.” diye konuştu. Belediye başkan adayları Yol İş 1 No’lu Sendikası'nı da ziyaret etti.
CİHAN

Yorumlar