MHP İzmir İl Başkanı Karataş: Adaylarımız zafer kazanacak donanımda

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısından sonra açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir İl Başkanı Karataş: Adaylarımız zafer kazanacak donanımda

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısından sonra açıklamalarda bulundu. Adaylarının zafer kazanacak donanımda, parti teşkilatlarının da bu güce sahip olduğunu söyledi.

Karataş, açıklamasında şunları kaydetti: “Bilhassa Büyükşehir Belediye başkan adayımız Sayın Murat Taşer Bey, gücümüze güç kattı. İzmir’de sağda birlik sağlayıp tüm siyasi kanatları kucaklayacağız. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm belediyeleri kazanacak durumdayız. Dün itibariyle açıklayamadığımız beş ilçemizin adaylarında da mutabakat sağladık. Genel başkanımızın İzmir'i teşrifleri ve şehrimize verdikleri önem, bu beş ilçemizde aday adaylarımızın sayısını arttırmıştı. Bir sonraki toplantımızla bu adaylarımızı da duyuracağız. İçerisinde yakından tanıdığınız, geçen dönemlerde belediye başkanlığı yapmış olanlar, tanınmış siyasetçiler ve STK başkanları var. İzmir, bu seçim MHP diyecek. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.” CİHAN

Yorumlar