Merzifon'da NT mağazası açıldı

Türkiye’nin en yaygın eğitim perakendecisi olan NT, 67 ilde yer alan mağazalarına Amasya'nın Merzifon ilçesinde açtığı yeni mağazasını ekledi.     NT Genel Müdürü Murat Kara, Merzifon’da açılan yeni NT mağazası...

Google Haberlere Abone ol
Merzifon'da NT mağazası açıldı

Türkiye’nin en yaygın eğitim perakendecisi olan NT, 67 ilde yer alan mağazalarına Amasya'nın Merzifon ilçesinde açtığı yeni mağazasını ekledi.

    NT Genel Müdürü Murat Kara, Merzifon’da açılan yeni NT mağazası ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türkiye’nin dört bir tarafında NT’ye gösterilen ilgi sayesinde yeni mağazalarımızı müşterilerimizle buluşturuyoruz. Huzur ve güven veren bir ortamda nitelikli ve doğru bilgiye ulaşılabilecek, gelişime açık bireylerin referans adresi olarak görülüyor olmaktan aldığımız güvenle toplumun ihtiyaçlarına duyarlı mağazacılık anlayışımızı daha geniş kitlelerin hizmetine sunmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz. NT’nin mağaza yatırımları aynı zamanda bulunduğu bölgelerin ekonomik canlılığına da katkı sağlıyor."

    Merzifon NT Müdürü Ramazan Bayraktar ise "Müftülük Caddesi'ne açtığımız mağazamıza tüm kitap dostlarını bekliyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar