Kulvarlar Kayserigaz ile doldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Kayserigaz Çalışan Bowling Turnuvası’nda Kayserigaz Çalışanları eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Google Haberlere Abone ol
Kulvarlar Kayserigaz ile doldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Kayserigaz Çalışan Bowling Turnuvası’nda Kayserigaz Çalışanları eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ‘Basın Bowling Turnuvası’ ile gündeme adını yerleştiren Kayserigaz, bu kez de çalışanları ile bir araya geldi. Almanya’nın önde gelen enerji şirketlerinden EWE AG’nin yönetiminde olan Kayserigaz, kurulduğu günden bugüne dek gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile ismini birçok kez duyurdu. Çalışanları arasındaki paylaşımı ve çalışanların Kayserigaz’a olan aidiyet hislerini artırmak adına 3 yıldır düzenlenen Kayserigaz Çalışan Bowling Turnuvası, bu yıl da renkli anlara şahit oldu.

Katılımın yoğun olduğu turnuvada 5’erli oyunculardan oluşan 28 takım, top salladı. Dostane anların yaşandığı organizasyonda, Kayserigaz çalışanları iş yükünün stresini atarken, yaşadıkları mutlu anlar ile de unutulmaz bir güne imza attılar. Diğer yandan, önceki aktivitelerde olduğu gibi bu aktivitede de Kayserigaz’ı yalnız bırakmayan Carribou Kahve, Kayserigaz Ailesi’ne sınırsız kahve ikramında bulundu. Konuyla ilgili görüşlerini sunan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayserigaz olarak çalışanlarına büyük hassasiyet verdiklerini, Kayserigaz’ ın kurumsal bir şirket olmanın yanı sıra çalışanlarıyla birlikte bir aile olduklarını vurgulayarak, çalışanlarına yönelik bu tür aktivitelerin sürekli olarak devam edeceğini söyledi. Turnuvanın ardından dereceye giren oyunculara kupalarını takdim eden Bora, değerleriyle Kayserigaz’ı ileriye taşıyan Kayserigaz personeline teşekkürlerini sundu.
CİHAN

Yorumlar