Kaza yerinde trafik tartışması

Beşiktaş’ta, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya taksi çarptı. Kaza nedeniyle trafik yoğunlaşınca, dolmuşçu ve taksi sürücüsü tartışmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kaza yerinde trafik tartışması

Beşiktaş’ta, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya taksi çarptı. Kaza nedeniyle trafik yoğunlaşınca, dolmuşçu ve taksi sürücüsü tartışmaya başladı. Trafik polisi de her iki sürücüye ceza kesti.

Kaza saat 16.00 sıralarında, Dolmabahçe Caddesi üzerinde meydana geldi. Celal Doğan yönetimindeki 34 TAJ 31 taksi, aniden yola fırlayan Yusuf Bıçakçılar'a çarptı. Kazada yaralanan Bıçakçılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Taksi sürücüsü, "Birden yola atladı, heyecanlandı kendisini geri doğru atınca yola düştü. Belki heyecanlanmasaydı böyle bir şey olmazdı." diye kazayı anlattı.

Kaza nedeniyle oluşan trafikte sinirler de gerildi. Sıkışan trafikte ağız dalaşına giren dolmuş sürücüsü ve taksiciye polis tarafından ceza kesildi. Bu sırada dolmuşta bulunan bir yolcu da işe geç kaldığını söyleyerek sürücüye tepki gösterdi. Dolmuştan inen kızgın yolcu, sürücüye hakaretler etmeye başladı. Araya giren polis, yolcuyu uzaklaştırdı.



CİHAN

Yorumlar