İşadamının cenazesi memleketine gönderildi

Ataköy Marina’da cipiyle denize düşerek hayatını kaybeden işadamı Ahmet Sipahi’nin (56) cenazesi, memleketi Giresun'a gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
İşadamının cenazesi memleketine gönderildi

Ataköy Marina’da cipiyle denize düşerek hayatını kaybeden işadamı Ahmet Sipahi’nin (56) cenazesi, memleketi Giresun'a gönderildi.

Ataköy Marina’da dün akşam meydana gelen olayda Ahmet Sipahi (56) içerisinde bulunduğu cipiyle denize uçtu. Olayı gören görevliler polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Suya gömülen aracın bulunduğu alana gelen ekipler cipin içerisinde kalan Sipahi’yi kurtarabilmek için çalışma başlattı. Araçtan çıkartılan Sipahi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Marinada bulunan vinç yardımıyla sudan çıkartılan araçta polis ekipleri inceleme yaptı. Epilepsi hastası olan ve kriz geçirmiş olabileceği düşünülen iş adamı Sipahi’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. İş adamının yakınları sabah saatlerinde kuruma gelerek cenaze işlemleriyle ilgilendi.

Hayatını kaybeden Sipahi’nin eniştesi Azmi Sipahi olay gününü şöyle anlattı: “Saat bire kadar beraberdik. Evine gitmek üzere bizden ayrıldı. Daha sonra benim telefonumun onda kaldığını bize bildirdi. Bende telefonu getirme, bir şekilde senden alırım dedim. Müsait olup telefonu almak için ona yönlendiğimiz de trafikte olduğunu ve araç kullandığını, çok yakın bir zamanda bize ulaşacağını söyledi. Konuşmalarından rahatsız olduğunu ve epilepsi krizi geçirebileceğini düşündüm, o bizim görüşümüz. O anda ne kadar o hastalık vardı onu bilemiyorum. En son saat 16.30'da görüşmelerimiz kesildi.”

Telefonla ulaşamadıklarında emniyete gittiklerini anlatan enişte Sipahi, “Polise gittik, İstanbul'da Ahmet Sipahi ismiyle herhangi bir trafik kazası olayı olmadığını öğrendik. Fakat kısa bir süre sonra cebinden çıkan evraklardan bizi arayıp durumu anlattılar. Ataköy Marinada yaşanan olayı öğrendik. Marinaya bir kamyonetin üzerinde yat getiriyorlarmış. O da tam arkasından tampon tampona girmiş. Öndeki araçla ilgisi olduğunu söylemiş ya da oradakiler öyle anlamış sanırım. Tahminen yol zannettiği bir eğime doğru gitmiş ve denize düşmüş.” ifadelerini kullandı.

Adli Tıp Kurumu’nda işlemleri tamamlanan iş adamının cenazesi, defnedilmek üzere yakınları tarafından Giresun Piraziz ilçesine götürüldü. CİHAN

Yorumlar