Irmak Koleji Ardahan’daki doktorları unutmadı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Irmak Koleji öğrencileri Ardahan Devlet Hastanesi'ni ve sağlık ocaklarını gezerek doktorların günlerini kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Irmak Koleji Ardahan’daki doktorları unutmadı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Irmak Koleji öğrencileri Ardahan Devlet Hastanesi'ni ve sağlık ocaklarını gezerek doktorların günlerini kutladı. Çocuklardan böyle bir hassasiyet görmekten mutlu olduklarını belirten sağlık çalışanları, "Öğrencileri görünce önce anlamadık. Bizim için geldikleri hiç aklımıza dahi gelmedi. Çünkü daha önce hiç yaşamamıştık. Onlardan karanfili alıp tebrik cümlelerini duymak çok güzel bir duyguydu." dediler.

Okul Müdürü Murat Çolak, amaçlarının her fırsatı değerlendirerek öğrencilerinin sosyal gelişimlerine katkı sunmak olduğunu ifade etti. "Bu etkinlikle birlikte öğrencimiz hem böyle bir günün kutlandığını öğreniyor, hem kendisini tanıtma ve ifade etme imkanı buluyor hem de yoğun derslere bir faaliyetle ara vermiş oluyor. 8 Martta yoğun bir katılımla Kadınlar gününü kutladık. Şimdi tıp bayramı dönem sonuna kadar da akademik takvimimizde yer alan tüm etkinlikleri uygulayacağız. Gayretimiz çocuklarımızı daha iyi eğitmektir.'' şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar