Halk gününde engelli çocuğa tekerlekli sandalye verildi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her cuma düzenlediği halk gününde engelli bir çocuğa tekerlekli sandalye hediye edildi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, projelerini gerçekleştirmek ve verdikleri sözleri tutmak için bir an...

Google Haberlere Abone ol
Halk gününde engelli çocuğa tekerlekli sandalye verildi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her cuma düzenlediği halk gününde engelli bir çocuğa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, projelerini gerçekleştirmek ve verdikleri sözleri tutmak için bir an önce sahaya inmeleri gerektiğini söyledi. 5’incisini düzenlediği halk günüde vatandaşlara seslenen Çetin, “Bu saatten itibaren hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun ziyaretleri için 28 Mayısa kadar sadece 15.00-17.00 arasında kapım açık olacak; çünkü ben size geleceğim, aranızda olacağım.” dedi

Bir önceki halk gününde engelli kızı Necla Yünsel için akülü araç isteyen anne Fadime Yünsel’in arzusu yerine getirildi. Hayırsever işadamı Nazmi Orkun’un hediye ettiği akülü araç Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından Necla Günsel’e alkışlar arasında teslim edildi. Halk gününde ayrıca Caner Akray adlı esnaf, Masal Parkı’nda yapılacak portakal büfe için başkana lokum ve çiçek vererek teşekkür ederken alkış aldı. Yakup Kapukaya adlı vatandaşın ‘yol yarım kaldı’ şeklindeki serzenişiyle Kozanoğlu Kültür Spor Kulübü öğrencilerin otobüs talebi de anında yanıt buldu.

Hiçbir isteği olmadığını belirten Mehmet Yalçın, “Böyle bir toplantıyı hayal bile edemezdim, gerçek oldu. Halkla görüşüp dert dinleyip çözen bir başkanımız var artık.” dedi. Sosyete Pazarı’nda tatlı satmasına izin verilmediğini belirten Gazi Üniversitesi Hasan Kılıç’ın ricasını “Diplomalı tablacımız için de bir yol bulalım” diyerek olumlu yaklaşan Başkan Çetin, geçen hafta verilen çiğ köfte sözünü de yerine getirerek vatandaşlara ikram etti.

CİHAN

Yorumlar