Gülen Koleji'nde mezuniyet coşkusu yaşandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji, 2013-2014 eğitim döneminde okuldan mezun olan öğrencileri törenle uğurladı. Gülen Koleji'nde düzenlenen mezuniyet törenine öğrenciler aileleri ile birlikte katıldı. 64 öğrenci...

Google Haberlere Abone ol
Gülen Koleji'nde mezuniyet coşkusu yaşandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji, 2013-2014 eğitim döneminde okuldan mezun olan öğrencileri törenle uğurladı.

Gülen Koleji'nde düzenlenen mezuniyet törenine öğrenciler aileleri ile birlikte katıldı. 64 öğrenci mezuniyet töreninde cübbe ve kep giyerek, mezun olmanın heyecanını yaşadı. Öğrenciler ve veliler adına temsilciler, yaptıkları duygu yüklü konuşmalarda Gülen Koleji eğitim kadrolarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Gülen Koleji’nin 14. mezuniyet töreninde öğrenciler 14 katlı mezuniyet pastasını kestiler. Öğrenciler kadar velileri de oldukça heyecanlı anlar yaşadılar.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Gülen Koleji Müdürü Şaban Erdem, "Türkiye’nin geleceğini imar edecek olan siz değeri öğrencilerimiz burada aldığınız eğitim ve öğretim sayesinde vatanını milletini seven geçmişi ile gurur duyan ve gelecek kuşaklara da bu bilgi birikim ve tecrübeleri aktaracağınızdan hiç kuşkum yok. Türkiye’nin geleceğini şekillendirmede sizlere çok büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluk bilinci ile hareket etmenizi temenni ediyorum ve bundan sonraki eğitim öğretim hayatınızda sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Gülen Koleji'nden mezun olan öğrencilere plaketlerini ve mezuniyet belgelerini veliler kendi elleri ile çocuklarına takdim ettiler. Mezuniyet töreninin finalinde ise öğrenciler hep birlikte kepleri havaya fırlatarak, mezun olmanın sevinicini aileleri ve öğretmenleri ile birlikte kutladı.

CİHAN

Yorumlar