Demirtaş: Sosyal medyayı kapatarak gerçekleri örtemezsin

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Twitter’i, sosyal medyayı kapatarak sinirlerini yatıştıramazsın.

Google Haberlere Abone ol
Demirtaş: Sosyal medyayı kapatarak gerçekleri örtemezsin

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Twitter’i, sosyal medyayı kapatarak sinirlerini yatıştıramazsın. Asla gerçekleri de örtemezsin. Seni sinir eden her şeyi kapatacaksan, önce Bilal’i kapat Bilal’i.” dedi.

Kazlıçeşme’deki Nevruz kutlamalarına Selahattin Demirtaş da katıldı. Burada yaptığı konuşmada Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Başbakan'ın politikalarının hırsızlık politikası olduğunu ileri süren Demirtaş, “Hırsızların seçmen karşısında ders alma zamanı gelmiştir. Hırsızlıklarını halktan gizlemek için çeşitli yöntemler deniyorlar. Medyaya, yargıya baskı uyguluyorlar. Sosyal medyayı kapatıyorlar. Twitter’i mivitirın kökünü kazıyıp halkın bunları duymasını engelleyeceğiz diyorlar. Benim buradan Sayın Başbakan’a bir tavsiyem var. Seni sinirlendiren seni sinir eden her şeyi kapatacaksan, önce Bilal’i kapat Bilal’i. Twitter’i sosyal medyayı kapatarak sinirlerini yatıştıramazsın. Asla gerçekleri de örtemezsin. Bu yanlışlardan dönmen lazım. Halkın karşısında gerçek bir özeleştiriyle özür dilemen lazım.” diye konuştu.

'PARANIN KOKUSUNU ALIRLARSA BURAYA YÜRÜYÜŞE GEÇERLER'

Mitinge katılanların para sallamaları üzerine Demirtaş, “Öyle paranızı havaya kaldırmayın. Yakınlar kokusunu alırlarsa aman aman… Bazıları buraya doğru yürüyüşe geçer. Gelirlerse hepiniz fakir gibi davranalım yani olduğumuz gibi görünelim tehlikeli bunlar çünkü. Bizde çalınacak para yok, bizde size kaptırılacak ayakkabı kutularına doldurulacak para yok. Bu meydanda emekçiler, anlının teriyle kazananlar var. O nedenle AKP’nin bazı yöneticileri bu halkın paralarına göz dikemezler.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar