Çocuk arabasından çıkan yangın duman detektörü sayesinde ucuz atlatıldı

Hamburg’un Harburg bölgesinde gece saatlerinde üç katlı bir binanın girişteki bodrum katında çıkan yangın duman dedektörü ve itfaiyenin zamanında müdahalesiyle ucuz atlatıldı.1 2 ailenin oturduğu binanın zemin kat girişinde bulunan çocuk...

Google Haberlere Abone ol
Çocuk arabasından çıkan yangın duman detektörü sayesinde ucuz atlatıldı

Hamburg’un Harburg bölgesinde gece saatlerinde üç katlı bir binanın girişteki bodrum katında çıkan yangın duman dedektörü ve itfaiyenin zamanında müdahalesiyle ucuz atlatıldı.1 2 ailenin oturduğu binanın zemin kat girişinde bulunan çocuk arabalarında çıkan yangın kısa sürede bütün binanın dumanla kaplanmasına sebep oldu.

İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı. Can kaybı yaşanmayan olayda farklı yaşlarda 13 kişi duman zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılanlar tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

Yangının çıkış sebebinin ortaya çıkarılması için inceleme başlatan polis kundaklama ihtimali üzerinde duruyor. Yangın çıkmadan önce binaya servis yapan bir pizzacının ifadesine göre merdivenlerde 35 yaşlarında siyah kısa saçlı ve güçlü yapılı kişi görüldü. Üzerinde kırmızı tişört ve siyah eşofman bulunan şahsa bu zamana kadar ulaşılamadı.

İkinci katta oturan Kurt Camp adlı bina sakini ise yangının çıktığını duman detektörünün alarm vermeye başlamasıyla fark ettiğini söyledi. Camp, “Bir baktım ki ortalığı duman sarmış. Daha sonra balkona çıktım ve itfaiyenin geldiğini gördüm.” dedi. CİHAN

Yorumlar