CMC, 2 bin kişilik daha istihdam sağlayacak

Geçtiğimiz yıl Şanlıurfa’da 15 milyon TL yatırım yaparak hayata geçirdiği çağrı merkezinde kısa süre içinde 750’nin üzerinde çalışan sayısına ulaşan CMC, ilin en çok istihdam sağlayan şirketi konumunda. Şirket, istihdam sayısını...

Google Haberlere Abone ol
CMC, 2 bin kişilik daha istihdam sağlayacak

Geçtiğimiz yıl Şanlıurfa’da 15 milyon TL yatırım yaparak hayata geçirdiği çağrı merkezinde kısa süre içinde 750’nin üzerinde çalışan sayısına ulaşan CMC, ilin en çok istihdam sağlayan şirketi konumunda. Şirket, istihdam sayısını 2 bin kişiye çıkarmayı hedefliyor.

Sunduğu kariyer olanakları, modern teknoloji ile donatılmış çalışma ortamı, köklü ve kurumsal yapısıyla Şanlıurfalı gençlere önemli iş fırsatları sağlayan CMC, çalışanlarının motivasyonunu ve başarılarını artırmak için yeni projeleri hayata geçirmeye, etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor. CMC ailesi, CMC Şanlıurfa lokasyonunda görev yapan çalışanlar ve yakınları için düzenlenen festivalde yeni çalışmalar için enerji depoladı, yaza renkli bir giriş yaptı.

CMC’nin düzenlediği CMC Fest Şanlıurfa Gençlik Festivali, sürpriz aktiviteler ve oyunlarla başladı. Sıra gecesi etkinliği ve müziklerle devam eden festivale 2 binin üzerinde kişi katıldı. Etkinlikte CMC çalışanları ve yakınları, yaz aylarının hemen öncesinde enerji depolama fırsatı yakaladı. Büyük ilgi gören ve Bengü konseriyle doruğa ulaşan etkinlik, Anadolu’da bir çağrı merkezinin çalışanları için gerçekleştirdiği en geniş kapsamlı ve yoğun katılımlı etkinlik olarak dikkat çekti.

Festivalde konuşan CMC Genel Müdürü Tolga Başarır, CMC Şanlıurfa lokasyonunda görev yapan çalışan sayısını ilerleyen dönemde 2 bine çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, ekip arkadaşları için bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Anadolu’ya yaptıkları yatırımlarla sürdürülebilir ekonomik kalkınmaya destek olmaktan ve gençlere kariyer imkanından büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Başarır, 2015 yılında Anadolu’da yeni bir çağrı merkezini daha faaliyete geçireceklerini müjdeledi.

ISS grup şirketleri arasında yer alan ve Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olan CMC, 4 bin 500 çalışanıyla, dördü İstanbul’da olmak üzere, Malatya ve Şanlıurfa ile birlikte toplam altı ayrı lokasyonda, kendi sektöründe lider 80’in üzerinde iş ortağına, çağrı merkezi, sosyal medya ve bulut bilişim hizmetleri sunmakta.

CİHAN

Yorumlar