CHP'li Necati Şahin’den hodri meydan

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, su ve ulaşımda fiyatları yarıya indireceği sözü için ‘boş vaat’ diyenlerin 30 Mart’ta mahcup olacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Necati Şahin’den hodri meydan

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, su ve ulaşımda fiyatları yarıya indireceği sözü için ‘boş vaat’ diyenlerin 30 Mart’ta mahcup olacaklarını söyledi. Şahin, “Her sözümün arkasındayım. Bursalı hemşehrilerim 30 Mart’tan sonra su ve ulaşımda fiyatların yarıya indiğini görecekler.” dedi.

    Bursalılara en önemli vaatlerinden biri olan su ve ulaşım fiyatlarının yarıya indirilmesi konusunda, 'boş vaat' diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin, Bursalılar’a Türkiye’nin en pahalı suyunu içerdiğini, en pahalı ulaşım hizmeti verdiğini söyledi.

    Su ve ulaşımda fiyatların yarı yarıya indirilmesini uzmanları ile hesap ettiklerini ve bunun mümkün olduğunu belirten Şahin, “Halkın cebinden çıkan lüks ulaşımı, gereksiz harcamaları kısarsanız suyu ve ulaşımı yüzde 80’lere kadar da indirebilirsiniz. Ben sözlerimin arkasındayım. Asıl boş olan vatandaşın cebidir. Bu sözleri söyleyenler 30 Mart’ta mahcup olacak.” diye konuştu.

    Bursa’nın 16 büyükşehir içinde, yaşam kalitesi açısından sonuncu olduğunu hatırlatan Şahin, şunları söyledi: “Trafikte en çok vakit harcayan üç kentten biriyiz. Bursalılar suyu en pahalı içiyor en pahalı toplu ulaşımı kullanıyor. Bursalı hemşehrilerim bunu hak etmiyor. Milyar Euro yatırım yapılan Bursaray’ın toplu ulaşımdaki payı yüzde 10’un altında. Ben verdiğim her sözümün arkasındayım. Hodri meydan. Sayın Altepe’nin dilediği yerde, halkın huzurunda verdiğim sözlerimi, rakamlarla projeyle kanıtlarım. Recep Bey’in çevresi dolu insanlarla dolu olabilir. O, her fırsatta övündüğü helikopterleri ve uçaklarının doluluğu ile mutlu olabilir. Hakkıdır. Ben Bursa’ya bakınca, boşluğu sadece vatandaşın cebinde görüyorum. Ben Bursa’ya bakınca, Türkiye’nin en pahalı suyunu, en pahalı ulaşımını görüyorum.” CİHAN

Yorumlar