CHP'den Aday Adayı Olan Tuğba Özay: Meclis'in Bir de Uzun Kızı Olsun

Ünlü manken Tuğba Özay, babasının ısrarıyla CHP İstanbul milletvekili aday adayı olduğunu söyleyerek, 'Meclis'in bir de uzun kızı olsun' dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den Aday Adayı Olan Tuğba Özay: Meclis'in Bir de Uzun Kızı Olsun

Antalya'da bir yatak mağazasının açılışına gelen manken- oyuncu Tuğba Özay, CHP İstanbul 1'inci Bölge'den mebus namzet adaylığı müracaat sürecini ve meclise girdiği takdirde yapmak istediklerini anlattı. Özay, 'Meclis'in bir de uzun kızı olsun' dedi.

Aspendos Bulvarı'ndaki Polytenz Yatak Mağazası açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ve manken- oyuncu Tuğba Özay katıldı. Dualar eşliğinde açılış kurdelesini kesen protokol, mağazadaki ürünleri inceledi.

'MECLİS'İN BİR DE UZUN KIZI OLSUN'

Dekolteli, siyah renkli mini elbiseyle açılışa gelen Tuğba Özay, CHP'den İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili namzet adaylığı sürecini ve namzet gösterildiği takdirde yapacaklarını anlattı. 'Meclis'in bir de uzun kızı olsun' olsun diyen Özay, babasının ısrarıyla namzet adayı bulunduğu açıkladı.

'SON DAKİKADA BAŞVURUMU YAPTIM'

Kendisi için namzet adaylığı başvurusunun sürpriz olduğunu izah eden Özay, 'Ben bir zaman daha beklemeyi düşünüyordum. Ama siyasete bulunan ilgimi, toplumsal vakalara bulunan duyarlılığımı herkes biliyor. Son gün babam üzerimde fazla derecede baskı kurdu. Son dakikada evraklarımı tamamlayıp Ankara'ya giderek başvurumu yaptım' dedi.

Ön seçime kadar önemli bir meslek temposu içine gireceğini belirten Tuğba Özay, 'Önümüzdeki bir ay çoklukla günler beni bekliyor. Oyunculuk, albüm çalışmalarım devam ediyor. Aynı sürede teşkilatları tek tek gezerek kaynaşıp görüşeceğim. Beni daha iyi tanımalarını sağlayacağım' diye konuştu.

YAPACAĞI ÇALIŞMALAR:

Milletvekili seçilmesi zorunda mecliste ilk yapmak istediği çalışmanın ne bulunduğu sorusu üzerine, ilk işinin milletvekilliği maaşlarının düşürülmesi için çalışacağını izah eden Özay, şöyle konuştu: 'Milletvekillerin aldığı paralar halkın parasıdır, haksız bir kazançtır. Bence olmamalı. İlk yapılması gerekenlerden birinin bu olması gerekiyor. Madem ki kamu için bir şeyler yapacağız bu çeşit konulara da ciddiyet göstermeliyiz. Cezaevi koşulları ile ilgili, çocuk hakları, hayvan hakları, insan hakları hakkında hatta LGBT eşcinseller hakkında çalışmalar yapılması gerekiyor.'

'HUZURA İHTİYACIMIZ VAR'

CHP öncesi kendisine çok sayıda partiden milletvekilliği adaylığı için Öneri geldiğini hatta müstakil namzet olması için nakit dahi Öneri edildiğini iddia eden Tuğba Özay, 'Ben Atatürkçü bir gencim, cumhuriyetçi bir insanım. Halkçı ve laikim. Fakat bütün bunların beraberinde herkesi kucaklamak arzulayan bir insanım. Yoksa bu savaşlar, kavgalar bitmez ki. Kadına şiddete hayır deniliyor, mecliste herkes birbirine giriyor. Bizler bunları izliyoruz. Bunları izleyen kişilerin nasıl davranılması bekleniliyor. Toplum şekilde fazla gerildik, huzura ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum' diye konuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar