CHP İzmir adayı Başkan Kocaoğlu: Pancar’a İZBAN’la geleceğim

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar beldesinde düzenlenen mitingde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir adayı Başkan Kocaoğlu: Pancar’a İZBAN’la geleceğim

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar beldesinde düzenlenen mitingde konuştu. Kendisini Pancar’a davet eden vatandaşlara, “30 Haziran’da İZBAN ile geleceğim.” dedi. Başkan İsmail Uygur ile birlikte 10 yıldır Torbalı’ya hizmet etmek için çalıştıklarını, 30 Mart’tan sonra da CHP adayı Ufuk Yörük’le hizmete devam edeceklerini belirten Kocaoğlu, “İsmail Uygur’un Torbalı’ya yaptıkları için hakkı ödenmez. Ufuk Yörük de Torbalı’ya büyük hizmetler yapacak. Desteklerinizi bekliyorum.” şeklinde konuştu.

2B arazilerinin durumuna değinen Başkan Kocaoğlu, “2B arazileri, girift bir konudur. Hazine'nin arazisini ekmiş biçmiş, çocuğunu büyütmüş, nafakasını temin etmiş insanlar var sizin gibi. Bir de bakanlık yapmış ama bakanlık yaptığı zaman gitmiş boğazda arazi çevirmiş, villa yapmış olanlar var. Onların arazinin parasını, villanın değerini ölçmeye 15-20 kişilik komisyon lazım. Oradan 2B arazisine yüksek fiyat almak doğru ve adildir ama sizin gibi bunu yaşamak için yapmış, servet sahibi olmak, köşeyi dönmek, milletin malını gasp etmek için yapmamış olanlardan temsili rakamlar alınması gerekiyor.” dedi.

Yaşanan ve yaşayan bir Torbalı için projelerini hazırladıklarını belirten CHP adayı Yörük de kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit hizmet götüreceklerini vaadetti. CİHAN

Yorumlar