'Bursa’yı yönetirken akademik odaların görüşlerinden yararlanacağız'

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, Bursa’yı yönetirken akademik odaların görüşlerinden yararlanacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'Bursa’yı yönetirken akademik odaların görüşlerinden yararlanacağız'

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, Bursa’yı yönetirken akademik odaların görüşlerinden yararlanacaklarını söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nde 10 yıl başkanlık yapan Necati Şahin, Bursa Akademik Odalar Birliği’nde (BAOB) birlikte çalıştığı odaların başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi. Şahin, CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz ile İl Başkanı Metin Çelik’in de katıldığı ziyarette, Bursa’nın geleceğine ilişkin vizyon ve projelerini paylaştı.

Özellikle son 10 yılda akademik odaların kentin geleceğini ilgilendiren önemli kararlarda dışlandığını, önerilerinin dikkate alınmadığını ifade eden Şahin, kendisi de akademik odalardan gelen birisi olarak böyle bir tutum içinde olmayacağını söyledi. Bursa’yı yönetirken akademik odaların, kent paydaşlarının görüş ve önerilerinden yararlanacaklarını belirten Şahin, kente karşı sorumluluk duyan akademik odaların desteğinin önemli olduğunu vurguladı. Şahin, “Bir birimizi gayet iyi tanıyoruz. Samimiyetinizden de şüphem yok. Sizlerin manevi desteğine ve bilgi aktarımına ihtiyacımız var.” dedi.

CHP’nin akademik odalara önem veren bir parti olduğunu kaydeden Şahin, “Bu yüzden de sizden birini aday gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi bize sefer görev emri çıkarttı. Bursa’yı; kentinin geleceğine, tarihi, doğal ve kültürel mirasına sahip çıkanlarla birlikte yöneteceğiz. Birlikte Bursa için güzel şeyler yapacağız.” diye konuştu.

“TELEFERİĞİ GÖKDEREY’E İNDİRECEĞİZ”

Yaşam kalitesini artırmak için hazırladıkları projelerin Bursa’ya nefes aldıracağını vurgulayan Şahin, bazı başkan adaylarının kendilerine ait projeleri kopya ederek bilboardlardan kamuoyu ile paylaştıklarını dile getirdi. Şahin, şöyle konuştu: “Biz Ocak ayının başında Teleferik hattını Gökdere’ye indireceğimizi açıkladık. Bizim bu projemizi açıklamamızdan sonra şimdiki Büyükşehir yönetimi de Teleferiğin Gökdere'ye getirileceğini duyurdu. 10 yıldır neredeydiler? Biz projeyi açıklayınca mı akıllarına geldi? İnşallah Teleferiği 30 Mart’tan sonra Gökdere’ye biz getireceğiz.”
CİHAN

Yorumlar