Bursa'da 400 polisle dev operasyon!

Bursa'da 400 polisle dev operasyon düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da 400 polisle dev operasyon!

Bursa'da 400 polisin katılımıyla düzenlenen 'Huzur 16' ismi verilen arama operasyonunda meselesinde yakalama kararı olan 7 zanlı gözaltına alınırken; ruhsatsız 8 tabanca, 1 av tüfeği, 1 bıçak, bir tutar uyuşturucu madde ve kaçak imal edilen 102 litre içki ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Ekipleri merkez Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım İlçelerinde park, bahçe, metruk binalar, kafe, bar ve gazinolara yönelik dün akşam kontrol yaptı. 400 polisin katıldığı operasyona, Asayiş Şube Müdürlüğü, motosikletli yunus timleri, seyrüsefer polisleri ve devriye ekipler destek verdi.

Operasyonda zanlı görünen insanlar durduruldu; üst araması ve hüviyet sorgusu yapıldı. Trafik polisleri de yolda zanlı gördükleri araçlarda arama yaptı.

Gece geç saatlere kadar devam operasyon esnasında aranan 7 şüphei gözaltına alındı. Ağı belirtilirken aramalarda 5 tane ruhsatsız tabanca, 1 tane av tüfeği, 3 tane düzeyi yoğun tabanca, 96 fişek, 1 bıçak, bir tutar uyuşturucu madde, 87 bandrolsüz içki ve 15 litre dökme içki ele geçirildi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar