Bursa Adliyesi'nde önünde kanlı kavga

Bursa Adliyesi önünde akraba oldukları belirtilen iki grup arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada bir kişi bıçakla ağır bir şekilde yaralandı. Aralarında alacak verecek meselesi bulunan Haşim Oktan (33) ile ağabeyi Mehmet Can Oktan (35),...

Google Haberlere Abone ol
Bursa Adliyesi'nde önünde kanlı kavga

Bursa Adliyesi önünde akraba oldukları belirtilen iki grup arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada bir kişi bıçakla ağır bir şekilde yaralandı.

Aralarında alacak verecek meselesi bulunan Haşim Oktan (33) ile ağabeyi Mehmet Can Oktan (35), Zübeyir Öztürk(44) ve oğlu Rıdvan Öztürk (25) ile konuşmak için Bursa Adliyesi önünde buluştu. 4 kişi arasında yaşanan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavgada Rıdvan Öztürk, yanında bulunan ekmek bıçağıyla Haşim Oktan’ı sırtından ve göğsünden yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan Haşim Oktan, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan Rıdvan Öztürk ara sokaklarda yakalandı. Polis tarafından gözaltına alındı. Babası Zübeyir Öztürk’ün yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

KANLI KAVGA GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Bu arada adliye önünde yaşanan kavga yakın bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde bir kişinin eline aldığı sandalye ile karşısındakine vurduğu görülürken, koşuşturmalar da anbean kaydedildi.

Ayrıca diğer bir kamerada ise grubun kavga ettiği görülüyor. Yine kavgada yaralanan şahsın, yaralandıktan sonra sol tarafındaki akan kanlara bakarak kameranın önünden geçtiği görülüyor. Görüntülerde vatandaşların bazılarının korkulu gözlerle kavgayı izlerken, bir kısmının da çevredeki dükkanlara kaçtığı gözleniyor. CİHAN

Yorumlar