Birecik Ülkü Ocakları'nda bayrak değişimi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Ülkü Ocakları'nda başkanlık devir teslim töreni yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Birecik Ülkü Ocakları'nda bayrak değişimi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Ülkü Ocakları'nda başkanlık devir teslim töreni yapıldı. Ülkü Ocakları binası önünde yapılan törende Birecik Belediye başkan adayı olan Mehmet Kara, görevini ikinci başkan Salih Başkapan'a devretti.

Programa Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Nargülü, MHP Birecik Belediye başkan adayı Mehmet Kara, MHP Birecik İlçe Başkanı Mehmet Akbaş, Birecik Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan, Ülkü Ocakları yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Nargülü yaptığı açıklamada, “Birecik Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Kara’nın MHP İlçe Belediye başkan adayı olması nedeniyle, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve adaylık sürecinde başarı diliyorum. Ayrıca ilçemizde ülkücü camiaya emek veren ve uzun zamandır ocak ikinci başkanlığını yürüten Salih Başkapan’a bayrağımızı teslim ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor. Kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Birecik Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan ise “İnşallah sizlerin destekleri ve Allah'ın izniyle bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağız. Camiamızın birlik beraberliği, gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlılığı, ocağımızın kültürel ve eğitim faaliyetleri noktasında daha aktif hale gelmesi için gayret edeceğiz. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Bu görevi bize layık görenlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Program, karşılıklı Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı öpülmesiyle sona erdi. CİHAN

Yorumlar