Batman Valisi Yılmaz Arslan, Vali Aydın’ı ziyaret etti

Batman Valisi Yılmaz Arslan, Siirt Valisi Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Siirt Ticaret Odası Başkanı Güven Kuzu, Başkanvekili Özgür Çalapkulu ile Siirt Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı ve iş adamı Nihat Özdemir de hazır bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Batman Valisi Yılmaz Arslan, Vali Aydın’ı ziyaret etti

Batman Valisi Yılmaz Arslan, Siirt Valisi Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Siirt Ticaret Odası Başkanı Güven Kuzu, Başkanvekili Özgür Çalapkulu ile Siirt Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı ve iş adamı Nihat Özdemir de hazır bulundu. Vali Arslan, komşu ve güzel il Siirt’te olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Sayın Valimizin şahsına da, tüm Siirtlilere sevgi ve selamlarımı sunuyorum." dedi. Son yıllarda enerji yatırımları ile Siirt’in enerji merkezi haline dönüştüğünü belirten Vali Arslan, özel teşebbüsün önemine vurgu yaptı.

Siirt Valisi Ahmet Aydın ise hükümetin son yıllarda aktardığı önemli kaynaklar ile ilimizde eğitimden sağlığa, tarımdan, ekonomiye, kültür-sanattan turizme kadar birçok alanda önemli yatırımların gerçekleştirildiğini kaydetti.

Siirt Ticaret Odası Başkanı Güven Kuzu da Siirt’te yatırım yapmak isteyen iş adamları ve sanayicilere önemli destekler sağlandığını belirtti. CİHAN

Yorumlar